Tjenester

Vi har ett team som gjøre vasken raskt og effektiv for deg. Vi tar vasken for deg, vi setter oss ned, gir deg en tid estimat og pris, så blir vi enige om hvordan tjenesten skal bli utført. Vi er effektive og får jobben gjort, kontakt oss i dag for en uforpliktet prat.

Vi utfører enkle vaktmester tjenester, og er alltid mottakelige for oppdrag. Vi har utført flere vaktmester tjenester for både, store og små kunder. Usikker på om vi tar oppdraget? Kontakt oss i dag for en befaring, så ser vi om vi kan komme til en enighet.

Vindupuss er en tjeneste vi tilbyr til kundene våre. Vi har hatt flere store oppdrag på denne biten, der vi har vasket store bygninger, med gode resultater. Vi befarer bygningen for deg for å gi deg en estimat på pris og tid det vil ta for å utføre oppdraget.

Trenger du utvendig vask på bygningen din? Huset ditt må gjøres klar til våren, kontoret ditt må gjøres strøken til sommeren eller bygningen trenger bare rett og slett en oppshining utvendig. Vi kan, uansett størrelse på bygningen, hjelpe deg.